Dienstverlening

Hieronder ziet u een overzicht van de door mij meest uitgevoerde diensten.

Onderhoud

Ieder apparaat heeft onderhoud nodig of laat foutmeldingen zien. Afhankelijk van uw wensen loop ik uw apparaat eenmalig of periodiek na en zorg ik dat alles up-to-date is en blijft. 

Netwerk

Een goede netwerkverbinding wordt steeds belangrijker. Op verzoek breng ik samen met u uw hele bedrade en draadloze netwerk in kaart doe ik suggesties voor verbeteringen. 

Reparatie

Helaas gaan apparaten kapot. De meeste apparaten zijn vaak gewoon te repareren. Ik zoek voor uw een vervangend onderdeel en voer de reparatie uit.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van een harde schijf voor een SSD.

Cloud

Cloud is voor velen nog een vaag begrip. Graag neem ik u mee in de mogelijkheden van verschillende cloudproducten. De cloud kan u bijvoorbeeld ontlasten in het maken van back-ups. Samen kijken we naar de voor u beste oplossing.

Smartphone & tablet

Ik ondersteun u graag kiezen van een smartphone of tablet en het instellen ervan. Daarnaast kan ik u ook helpen bij het instellen van synchronisaties zodat u vanaf uw smartphone/tablet bij al uw data kan. 

Beveiliging

Het is belangrijk om uw beveiliging op orde te hebben. Ik geef u graag advies hoe u met een paar simpele ingrepen het beveiligingsniveau van uw systemen verhoogd.

Printen

Een goede printer is voor velen essentieel. Ik adviseer u graag welke printer het beste bij uw situatie past. Ik kan u ook de bijpassende cartridges of toner leveren. 

Smarthome

Er worden steeds meer slimme apparaten op de markt gebracht, denk aan TV’s, audiosystemen, wit- en bruingoed, camera’s et cetera. Ik denk graag met u mee en help u bij de installatie van het apparaat zodat u van alle functies gebruik kunt maken.